dissabte, 22 d’octubre del 2016

COMUNICAT DEL BLOC-Compromís SOBRE LA ZONA 4

Darrerament, als diaris i a les xarxes socials han aparegut notícies i comentaris sobre una sentència referent a la Zona-4. Amb la present informació, el col·lectiu de BLOC-Compromís de Corbera ens dirigim a la població amb la intenció d'aclarir algunes qüestions sobre el tema.
Com tots sabem, la urbanització de la Zona-4 va ser adjudicada l'any 2004 pel govern  municipal  del  Partit  Popular  a  la  mercantil  «Unidad  4  Corbera  S.L.» (societat privada creada expressament per a l'ocasió) designada com a Agent Urbanitzador.  La  gestió  d'aquesta  empresa,  plena  de  negligències,  demores  i
incompliments, desembocà en la paràlisi de la urbanització, de tal manera que 8 anys després el Projecte de Reparcel·lació encara no s'havia pogut inscriure en el Registre de la Propietat. Davant la necessitat de desbloquejar la urbanització, en 2013, l'Ajuntament governat per BLOC-Compromís va aprovar:
- Retirar-li la condició d'Agent Urbanitzador a la mercantil «Unidad 4 Corbera S.L.».
- Procedir a la liquidació i iniciar l'expedient per a determinar els danys i perjudicis ocasionats  per  l'Agent  Urbanitzador  amb  la  finalitat  de  reparar  les  despeses ocasionades pels avals dipositats pels propietaris de la zona i no reintegrats per l'Agent Urbanitzador.
- Procedir a la possessió de la garantia dipositada per l'Agent Urbanitzador, xifrada en 273.952€.
- Procedir a la Programació de la Zona-4 mitjançant gestió directa de l'Ajuntament.



Informe dels serveis jurídics municipals. (Fes clic damunt de la imatge per a llegir-lo tot).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada