dimarts, 14 de juny del 2011

Parlament de Jordi Vicedo ja com a Alcalde de Corbera

Si vols pots veure el vídeo fent clic a la imatge o llegir-lo directament baix.



 
"Bon dia, després d'agrair la vostra assistència, m'agradaria, donar primer que res,  la paraula als portaveus o representants del altres partits. L'ordre serà per representació. Així es que considere que en primer lloc deu de parlar el representant del PSOE, Vicent Aldera. Després serà el torn per al representant del PP, supose que parlarà Leopoldo Hernán.

Voldria començar donant les gràcies a les ciutadanes i ciutadans que han anat a votar i com no, als que heu confiat amb nosaltres. Als que no, dir-los que en aquesta legislatura espere poder guanyar-me la seua confiança. Sé que mai plou a gust de tots, però el meu compromís es intentar-ho.
També aprofite aquesta ocasió per a donar un reconeixement públic a les companyes i companys que han treballat tan intensament en aquesta campanya. I en especial als joves.
Com ja sabeu el suport del Partit Socialista ha sigut imprescindible per a que avui puga parlar com a representat de totes les corberanes i corberans. Vull donar-los les gràcies públicament.
Desitge que aquest acostament permeta una col·laboració que fructifique en el bon enteniment i ens done una legislatura estable.
Del Partit popular espere una oposició constructiva i no destructiva. Que estiga argumentada i ens servisca per a corregir possibles errades. També els tendisc una mà. L'objectiu de tots, crec que es el mateix, servir al nostre municipi per a millorar el benestar dels nostres habitants.

El Bloc vol demostrar que hi ha una altra manera de fer política. Creiem en una política propera i per al poble. Una política que refuse amiguismes i es preocupe pels nostres habitants, una política que servisca al ciutadà i no siga un mur inexpugnable. Una política que millore el dia a dia de les persones i no una política d'escaparate i de grans obres. Ja ho vaig dir el dia de l'acte electoral. Volem millorar la qualitat de vida de les corberanes i dels corberans.

Tenim la intenció de mostrar transparència en les decisions, els conters i la gestió. Crec que sóc conscient de les prioritats dels nostre municipi (atur, zona 4, centre de salut, etc), però també tenim que ser conscients que els recursos son limitats, i més en aquesta època de crisi.  El primer que vull fer es sanejar els conters, liquidar deutes i veure els recursos immediats que disposem. Practicarem polítiques d'austeritat, utilitzarem noves tecnologies i potenciarem l'estalvi energètic, amb la intenció de poder augmentar les partides pressupostàries destinades a recursos humans.
Les contractacions serviran per a millorar la imatge del nostre poble. Un poble, avui descuidat i brut. Espere que entengam que el poble és de tots, i si cuidem i millorem la seua imatge, estem millorant la nostra.

També hem dit en campanya que tenim un compromís amb la cultura, i creiem en la necessitat de fer activitats lúdiques, educatives i formatives. Per això espere la col·laboració de les distintes associacions i demane la participació d'aquelles persones que tinguen ganes d'arrimar el muscle pel bé comú.
Un ajuntament és la casa de tots i com a tal l'hem de considerar.
Per últim dir-vos que ací estic per al que us puga ajudar.

Moltes gràcies, s'alça la sessió."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada